Nog 10 dagen - Reisverslag uit Wageningen, Nederland van Bouke Vos - WaarBenJij.nu Nog 10 dagen - Reisverslag uit Wageningen, Nederland van Bouke Vos - WaarBenJij.nu

Nog 10 dagen

Door: fietsvosjes

Blijf op de hoogte en volg Bouke

09 Maart 2011 | Nederland, Wageningen

Heerlijk genietend van de vrije dagen bereiden wij ons voor. We rijden onze trainingsrondjes - alleen vandaag niet vanwege de regen :-). Per dag 2 a 3 uur, 30-40 km. We kunnen het goed aan. Gisteren zijn we naar onze fietsenleverancier Rein Veenendaal geweest, voor de laatse spullen en instructies. Zeer tevreden hebben we daar het pand verlaten!

• 09 Maart 2011 - 22:21

Cobie Malkus:

Ha "buurtjes". Wat een spannende tijden breken er voor jullie aan! Fijn dat het met jullie beider qua lichaam en geest zo goed gaat. Houen zo! wij volgen jullie vanuit Gouda op de voet.
    Liefs, Cobie en Adriaan.

• 10 Maart 2011 - 11:03

Nicolette:

Ontzettend veel plezier! Hopelijk is het weer daar beter dan hier..., want anders halen jullie de finish vast niet ;-)

Zet hem op!

• 11 Maart 2011 - 20:00

Margje:

Hoi Ge en Bouke,

Alvast heel veel voorpret toegewenst en ik ben nu al heel benieuwd hoe het jullie zal vergaan. Heb net even berekend dat er toch gemiddeld zo'n 35 km afgelegd moet worden. Dat vind ik toch wel een hele prestatie. Succes en ik blijf jullie volgen.

• 13 Maart 2011 - 21:01

Ellen:

Ha Ge (met streepje) en bouke

via deze weg wil ik jullie nogmaals heel veel fietsplezier toewensen.....
    geniet er maar van !
    Ik ga jullie reisverslag volgen .
    goede reis alvast grtjs Ellen

Bouke

Een lang gekoesterde wens van Bouke: kijken waar de Amerikaanse Burgeroorlog (1861-1865) is uitgevochten. Accoord van Gé mits niet per huurauto of camper: waarom gaan we niet fietsen? OK, zeiden we direct tegen elkaar!! De route gaat van Memphis, TN naar Washington DC, door Mississippi, Tennessee, Virginia en Pennsylvania: 3200 km in 90 dagen.

Actief sinds 19 Feb. 2011