We zijn terug – gezond en wel - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Bouke Vos - WaarBenJij.nu We zijn terug – gezond en wel - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Bouke Vos - WaarBenJij.nu

We zijn terug – gezond en wel

Door: fietsvosjes

Blijf op de hoogte en volg Bouke

17 Juni 2011 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

A short message for now: we are back in the Netherlands. Safe and sound. And with all our luggage this time! We had a good flight to Amsterdam, although we had a 100 minutes delay due to thunderstorms in our departing area. A more extended report will follow in the next week.

We zijn terug in Nederland! Gezond en wel. En alle bagage is aangekomen! We hadden een goede vlucht, hoewel we zo’n honderd minuten vertraging hadden bij aankomst door onweer in de regio Washington – New York op het moment dat we zouden vertrekken.
Bart en Martine stonden ons op te wachten en hebben ons naar Wageningen gebracht. We hebben net een dutje gedaan – we hebben de afgelopen nacht niet geslapen. Terwijl wij de fietstassen uitpakken wordt voor ons gekookt. Goed om weer thuis te zijn.

Voor dit moment laten we het even bij dit korte bericht. Binnenkort doen we uitgebreider verslag van onze laatste dagen in de VS en onze reis.

Have a good one!

• 17 Juni 2011 - 15:15

Cobie Malkus:

Ik ben blij dat jullie heelhuids thuis zijn en dat ik de eerste ben die jullie weer welkom in ons koude landje mag heten.
    Slaap lekker.

• 17 Juni 2011 - 18:01

Hanne:

Welkom thuis! Inclusief de NLse regen....;-).

• 17 Juni 2011 - 18:13

Anne Mieke De Vos:

Hoi Bouke en Ge,

WELKOM THUIS!! Goed dat jullie gezond en wel weer thuis zijn. Over een tijdje moeten we elkaar maar eens spreken zodat jullie de verhalen kunnen vertellen. Eerst een beetje bijkomen.

Liefs, Mieke

• 18 Juni 2011 - 06:44

Bert En Ada:

Welkom terug.

We hebben jullie eigenlijk wel een beetje gemist.
    We komen jullie wel eens op onze Nederlandse fietsen bezoeken.

• 18 Juni 2011 - 08:34

Ellen Vd Haar:

Hoi ,

Welkom thuis ..... wat gaat de tijd snel zeg . voor je het weet ben je weer in de apotheek aan het werk Ge .
    Geniet nog ff van jullie vrije dagen in Nederland tot snel in de apotheek .

grtjs Ellen

• 18 Juni 2011 - 09:17

Zwany:

Ook van mij welkom thuis enne wie weet kom ik wel een keer met Mieke mee ! Leuk al die verhalen uit overal !

• 18 Juni 2011 - 16:51

René:

Fijn dat jullie deze mooie reis hebben kunnen maken. Maandag weer aan de slag?

• 19 Juni 2011 - 11:45

Wim En Lida:

hoi hoi Gé en Bouke

Welkom thuis,fijn dat de terugreis goed is verlopen,het zal weer even wennen zijn hier.Geniet nog van je vrije dagen Gé,de koffie staat altijd klaar.Tot horens
    groetjes Wim en Lida

• 20 Juni 2011 - 10:16

Corrie En Jan:

Welkom thuis. Wat een fantastische ervaring. Jullie kunnen wel een boek schrijven. Hartstikke mooie ervaring om nog jaren van na te genieten. En ook weer fijn om thuis te zijn, lijkt me.
    tot ziens
    corrie

Bouke

Een lang gekoesterde wens van Bouke: kijken waar de Amerikaanse Burgeroorlog (1861-1865) is uitgevochten. Accoord van Gé mits niet per huurauto of camper: waarom gaan we niet fietsen? OK, zeiden we direct tegen elkaar!! De route gaat van Memphis, TN naar Washington DC, door Mississippi, Tennessee, Virginia en Pennsylvania: 3200 km in 90 dagen.

Actief sinds 19 Feb. 2011