Tegen de paarse krokodil: andere plannen
Door: fietsvosjes
Blijf op de hoogte en volg Bouke
22 Maart 2011 | Verenigde Staten, Southaven
“It will surface some day. I’m pretty sure”, zei Linda van de bagageafdeling van Delta op Memphis International Airport. Samen met collega Cindy was ze zeer behulpzaam en betrokken en bereid alles te doen wat ze kunnen. Vanochtend na weer een zeer deprimerende ervaring met een muts – sorry, dames! – van de telefonische bagageafdeling van Delta Airlines, besloten we tot meer actie. Op tegen de Paarse Krokodil! Persoonlijk contact doet zoveel meer. Mister Charles van het shuttlebusje van het hotel bracht ons naar het vliegveld, waar we de dames persoonlijk nog eens weer het hele verhaal vertelden. Het vulde hiaten in vorige rapportages. En het werkte bijna; de tas is er nog niet, maar eens zal hij er zijn, verzekerden zij ons.
Ter plekke besloten we onze plannen te wijzigen. We schuiven de trip zuidwaarts per huurauto naar voren. Voor morgen hebben we er een uit de buurt; daar kunnen we ook de fietsen stallen. We nemen er een week voor, dan komen we terug in Southaven. Is de tas er dan nog niet, dan gaan we nieuwe spullen kopen. Behalve dat met de tijd de kans groter wordt dat de tas opduikt, stellen we de beslissing tot nieuwe aankoop ook uit om het risico te vermijden dat we met dubbele spullen komen te zitten. Dat past niet allemaal op de fietsen....
Vanmiddag hebben we voor mij een paar nieuwe kleren gekocht. Heb nu voorlopig lang genoeg in het t-shirt van Wageningen University gewoond – wel elke dag gewassen, hoor. We worden hier al herkend. Draag nu t-shirt met opschrift: Memphis Tigers.
*Antwoord voor Annemiek: Ja, wij waren IN, en ook OP Graceland, d.w.z. G is een wat verlopen buurt van Memphis waar we doorheen reden, en wij hebben het huis Graceland – verrassend bescheiden, naar verhouding – met bijgebouwen (met alle gouden en platinaplaten) bezocht. Plus exposities van al zijn auto’s, van Rolls Royce tot een grote John Deere grasmaaier en gazonracertjes, en van zijn beide vliegtuigen. Bizar, allemaal. Neen, geen EP-lookalikes. Wel heel veel monsterlijk dikke mensen, zoals hier overal.
Groeten uit Obesogenia
22 Maart 2011 - 22:29
Hanne:
Dag Bouke en Ge, of eigenlijk: hello Memphis Tigers...! Persoonlijk contact is ALTIJD beter, is wel weer duidelijk geworden. Wat zonde dat Delta-bagagemensen niet al jullie tassen tesamen op de band konden leggen! Zegt iedereen inderdaad jullie continu vriendelijk gedag, in winkels, balies, hotels, airports en noem maar op? Zijn jullie 1 van die 60 kerkjes binnen geweest? Welke film heb je op de heenreis gezien? Veel plezier met de huurauto-trip! Welke kleur hebben snelbinders in the USA...;-)...? Hartelijke groet, Hanne -
23 Maart 2011 - 06:46
Ineke:
Het is maar goed dat jullie zo flexibel zijn. Ik ben benieuwd of die tas ooit komt opduiken. Veel plezier met jullie autotour. Liefs Ineke -
23 Maart 2011 - 10:38
Annemiek:
De fans maken zich zorgen Bouke: meteen de auto in, hoe moet dat met de conditie...
Groetjes Annemiek -
26 Maart 2011 - 10:22
Annemiek (Landwaart):
Ha Ge en Bouke.. Minder fijne start.. gelukkig hebben jullie altijd minder nodig als de gem. nederlander haha.. Hopelijk kunnen jullie volop genieten en komen de tassen snel weer terecht.hopelijk gaat het ook met jullie gezondheid?! Heel veel plezier daar.. groetjes Annemiek L ps: wij missen je wel hoor ge in de apo. -
26 Maart 2011 - 20:41
Jet:
toch maar toeren met de auto dus, ook leuk! en flexibel ! spannend allemaal en hopen, dat de boel weer in orde komt, hoe dan ook............lieve groet! pssss husband weer terug uit Texas. -
23 Mei 2011 - 21:30
Zwany:
Ha Bouke en Ge , wat een vervelende start , ben nu een beetje aan het bijlezen , dus zal nog wel een keer reageren. XXX van je nichie